Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2017

Menjelajah Utara Perak

Kurang hajar tak iols? Kihkihkih ^_____^ Nak dekat setahun tidak menjengah blog, tiba-tiba terus kasi up satu entry menjelajah. Hape yang hengkau menjelajah sangat ni akak! Weekend cenggini taktau nak buat benda apa lagi selain daripada makan baring tidur. Jadi tak salahkan nak throwback throwback ni. Kisah ini awal tahun 2016, baru terpikir sekarang dah 2017. No, budak sekarang ejaannya 2k17. Baru hipstur ciked :P i'll make it short and fast! From Tanjong Malim - Pulau Pangkor - Teluk Intan - Tanjong Malim ;)

Nak dijadikan cerita, awal tahun 2016, aku semester 6. And i kept a promise to my mom tak balik kampung selepas semester 6. Alang-alang cuti pun beberapa hari tak capai seminggu. After that, iols berlatihan mengajar pulak dah. scary -_- Untuk melunas rindu, paksa juga my mom datang kemari sambil hentak kaki air mata berderai gugur ke permukaan bumi. ahaks! Dalam bulan April cenggitu juga my mom datang. Dengan kuasa anak manja, iols merengek mengajak mom pergi pantai. Tering…