Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2015

KL Gangster 3

Hye kamurangggg ! Hikhiks :P Sebulan dah berlalu, baru menyusul entri berjimba sakan di KL. Sedangkan saat-saat berjimba ini hampir dilupakan sebab, pergi KL time cuti midsem bulan April. Damn it! Malas bebenor mak cik -_-" Plus, sekarang kami tengah final. Tapi sempat kan aku duduk rileks sambil layan Pitch Perfect 2 sambil update entri :P Oh my. Layan gambar boleh? sebab aku wordless la sayang semua. Sebak nak ngingat benda lama. Haha >_<




Aku sangat serabai, Machiam makciks sangat -_- kfine!
Another pit stops selepas kami pergi ke SINI (← klik link please), kami tidak teragak agak untuk menterjah pasar seni. Gitewwww ! Takda apa pun kat pasar seni tu. In case la, korang tetiba ngidam nak beli saree or apa-apa je barang-barang berseni boleh la pergi ke situ. Kami pergi ke situ just nak cukupkan syarat berjimba di KL. Dah tu tempat yang dekat, sayang pulak kalau tak pergi kan? Lagi satu, suasana dalam pasar seni bahagian entrance tepi kanan dan kiri sangat cantik untuk ber…