Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2014

Something To Be Remembered

Taip . Padam balik . Taip . Padam balik .
I need to be strong untuk menaip entry ini :')
Today should be spontaneous thursday right ? But , when i'm alone a lot of ideas and stories come off to my mind . Fuhhh . 
I never thought cuti semester kali ini penuh dengan dugaan . Tinggal seminggu lagi aku nak naik semester 2 , aku diuji sehebat begini . Now , i'm at my Uni :P Where to start ? Alahaiiiii ! God give me strength ! Aku tak berkesempatan nak live update kat blog perkara yang berlaku di sekeliling aku . Tapi i'm very active on Instagram , WeChat & Fb . 
Sedikit pun aku tak update fasal ayah aku sakit . I thought ayah sakit biasa je . Dia selalu sakit muntah , sakit perut tu je . Dia menghidap gastrik . 4 kali berturut turut ayah dihantar ke emergency . Tapi doktor tak berinisiatif pun nak masuk kan dia ke ward . Ok yang ini kita cerita lain kali . 
First day ayah and mak sampai kat rumah je , aku ada borak-borak dengan dia . Otw nak balik rumah from Kanowit , …

Baju Kurung Ketat Ketat

Hello Februari :)
Ada orang tak ? *tiup habuk di blog* Cuti sem selama satu bulan dah nak habis . Hujung minggu ni aku akan balik ke UPSI . Bermula lah zaman kesibukan assignments aku . ahaks :P Baru terpikir nak update blog . Nak menikmati cuti tanpa laman sosial *lah sangat sangattttttt* 
Cerita cuti aku mungkin tak menarik seperti awaks punya . Tapi ! Haaaa ada tapi ok . Cuti kali ini ada sentimental value gituuuuu . Meeting old friends and Spending time with oldfolks . Cerita itu akan diabaikan untuk hari berikut nya . Rileks , seminggu lagi derrr :P
Awak tau ? Pasti tak tau . Ni nak bagitau lah ni . Kerja aku makan je sepanjang cuti . Dah nak meletops dah badan aku ! I confirm baju kurung nanti ketats ketats . Haha . Tapi tak selamanya . Sebab bila dah sampai kat sana , U know berjalan kaki , rushing here and there , sleepless , naik tangga rumah 5 tingkek dan makanan yang anak tekak aku tak dapat nak adapt , pasti aku turun beberapa kilo . Sedih ni :'(
Chick A Licious , Mar…