Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2013

Aku Dan 2013 :)

Seriously , New Year Eve ?? Cepat gilos masa berlalu ! Oh Emm Geehh ! Haha . Relaks . Study smart baby :P Update blog dengan pantas cara Usain Bolt pegang rekod dunia . Flash back atau cuba mengingat semula peristiwa paling manis dan juga pahit yang aku alami sepanjang 2013 .

Januari 
Kehidupan normal . Bermula kehidupan aku sebagai penggangur terhormat.Selepas tamat STPM , nak kerja . Katanyaaaa . Tak jadi . Nak relaks dulu . Aku belajar memandu di Institut Memandu Maju Jaya . Ambik lesen tertunggak . Erk ?
Februari
Kehidupan normal. Tak jadi juga nak kerja . Malas lah . Rela aku makan tidur di rumah . Anak bapa :P And , paling teruk aku gagal buat kali pertama ambik lesen . Silap sikit kot kat traffic light >_<
March

Aku repeat JPJ test . At last , berjaya !! Yeayyyyy ^____^ *senyum nampak gusi* Keputusan STPM juga diumumkan . Nervous okay . Berdenyut ghairah jantung i >_< praise to the Lord , keputusan STPM aku not bad lah :')


April
Aku membuat permohonan UPU . nervous…

Santa Baby

Santa honey, There's one more thing i really do need The deed to platinum mine Santa honey, So hurry down the chimney tonight !

I'm wishing for.......................................




On this Christmas !!
Can i have them ? Can i have it ? I want them , i want it so much ! Tolong makbulkan segala doa aku , Tuhan :'( First time ever Christmas di negeri orang , berjauhan dengan keluarga :'( Keep me strong , God ! I need them :'( God bless them . 
Luke 1:30-31And the angel said to her, “Do not be afraid, Mary, foryou have found favor with God.And behold, you will conceive in your womb and bear a son, andyou shall call his name Jesus.

Merry Christmas Everyone ! Joy To The World ! God Bless :)



December Mood Baby

Oh Emmmm Geeeee !! I is lama dah tak up the latest entry. Sayu hati anakanda :'( Super sibuk lately. Maklumlah, the next Prime Minister. Haha. Berlagak lebih. Btw, cerita terbaru korang apa ? Maap lah ye, semenjak duduk sini aku dah ketinggalan zaman sikit. Tidur-makan-kelas-assignment tu je lah benda yang aku arif. Kesian ye dok ? 
Tak lama lagi, nak masuk tahun baru 2014 kan. Tapi blog ini sunyi sebentar bagai ada malaikat lalu. Kalau dulu, huru hara aku cerita tentang wishlist untuk New Year. kan aku dah bagitau yang aku ni busy ! *tetiba emo* Dah tua-tua ni dah reput tulang temulang nak berhajat. Ekekekeke. Of course ada. Tak nak cerita :P


It's Carolling time ! Before Christmas pasti meriah. Kawan-kawan kat Sarawak menyanyi berteriak bagai :'( Dapat kumpul chocolate and biskut banyak-banyak masa Carolling dari rumah ke rumah. Ni yang aku benci ni ! Sokayyyyyyyyyy, pengorbanan *sejuk kan hati sendiri* Tahun ini dan tahun-tahun berikutnya, aku akan menyambut Christmas d…