Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2013

Untuk Mangsa Peperiksaan

Zaman aku dah lepas .
Hahahahaha . Adoii , budak SPM sekalian alam ! Pasti ada yang gabra masa ni . Nota belum abis baca lagik . Skip tajuk ini , takut ada keluar pulak . Well , harus berpegang pada prinsip better late than never . Tak gituu ? wkwkwkw . Juga ada yang relaks brader , brader relaks . Ber-facebook setiap masa , ber-instagramming duapulohpatjam . Amboiihhh ! Actually , you need to put yourself in positive stres . Kalau macam aku , positive stres aku like aku taknak kalah kepada kawan-kawan yang lain . Aku mesti belajar lebih daripada mereka . Aku nak masuk U . Harus masuk U tahun depan ! Contohlah kan . Kemahuan awak tak sama dengan kemahuan aku . Kemahuan setiap orang berbeza . 


So , di sini ada beberapa perkara *sangat membantu* yang sering aku amalkan sebelum menduduki peperiksaan . 
Bersihkan hati dan fikiran . Awak perlu positif . Walaupung kekadang aku cenderung kepada negative thinking . Haha . Kawan berhutang dengan awak , takpe halalkan . Ibu bapa marah awak , ta…

Lan Berambeh 2013

Hye earthlings !  Lama gila blog ini tidak up dengan entry baru . Tak macam dulu-dulu kan . I is busy lady . A lot lot lot of assignments need to do and submit . FYI , aku sekarang berada di rumah sendiri . I'm at Sarawak . Bahagia sungguh . Lari sekejap dari Tanjung Malim ^_____^
Oh ha ! Lan Berambeh 2013 . Macam semangat je , macam happy je nak join . Bulan Oktober kot join . Baru terhegeh-hegeh terkinja-kinja nak update sekarang . Muahahaha . Event ini berlangsung pada 5/10 di PWTC dari pagi sampai ke malam . Banyak program sudah dirancang . Karier Talk bersama Menteri , Tiara Jacquelina & Husband , Noh Hujan , Bryan Nickson and etc etc *malas nak menaip* 


Sebelum masuk ke dalam Dewan Tun Abdul Razak , PWTC kena mendaftar dulu . Dapat seketul goodiebag *lah sangatttttt* yang berwarna kuning . Isi kebenda dalam tu takyah gitau ekk ! Takda diamond in the sky pun dalam tu . Gituuuuu . Haha . Masuk je dalam dewan , perut ku disambut meriah oleh makanan . Breakfast disediakan .…