Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2013

Women's Care : HPV Injection

Hye babe babe ku sekalian ! Aku selalu cakap yang aku ni banyak menda nak cerita bukan ?! Tapi , malangnya tak cerita cerita pun . Asal aku tengok folder gambar , pasti aku cakap banyak cerita . It's okayyyy . Kita cerita pelan pelan . Takmo lelaju . Hihihi . Mood ber-Gawai absolutely dah hilang . Tunggu masa nak Giling Bidai pulak , mean penutup Gawai lah . 
Bulan May lepas , aku bersama dengan teman teman wanita aku *playboy gila aku . Hahaha* mengejarkan diri ke Klinik Nur Sejahtera , Sibu . Malangnye , driver yakni aku tak tahu di manakah tempat letaknya klinik tersebut . Aku kan buta arah . Muahahaha ! Ok , aku dah google . Aku try guna GPS , tetap juga Klinik tu macam tak wujud kat Sibu -_-" So , disebabkan aku ini buta arah *weiii , aku tak belajar Geografi ok . Tetiba* Aku ajaklah cousin kepada kawan aku . Dia tahu tempat tu . Heeeee :)
Klinik ini cun cun belakang Rejang Medical Centre . Pandai main sembunyi ye !
Just arrive !! Kitorang tak cari pun tempat tu . Sebab…

Just A Little Words

It's June already . But i never update so far . Actually , banyak benda nak cerita . Gawai pun dah kurengggg sikit sekarang . Tapi Wifi buat hal pulok . Sentap ati mak noksss ! Mungkin ramai manusia yang guna Wifi tu lah dia agak sewel sikit . Maklumlah mak Jah , Gawai ni semua orang berkumpul reramai kat rumah panjang . Kat rumah panjang ada 90 lebih keluarga . Satu keluarga ada 10 hingga 20 orang tak kurang . Kalau semua ada lappy tab n smartphone , mampu ke idok Wifi menampung ? Apa lagi ? Oh malas oden nak mengarut . Nanti kita membebel lagi ok . Bye sayangs *sambung tido*
posted from Bloggeroid