Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2013

All Time Low

It's time for lyric sharinggggggggggg ! Have you ever heard about The Wanted , British-Irish Boyband ? I love their dance-pop , teen-pop , contemporary pop-rock and pop music genre . The latest , they release their new song All Time Low . So here's the lyric . Check It out !!!!!!! :)
Praying won't do it
Hating won't do it
Drinking won't do it
Fighting won't knock you out
Of my head

Hiding won't hide it
Smiling won't hide it
Like I ain't tried it
Everyone's tried it now
And failed somehow

So when you gonna let me
When you gonna let me out - Out
[chorus 2]
And if you know
How do you get up from an all time low
I'm in pieces
Seems like peace is
The only thing I'll never know
How do you get up
Get up

'Cos driving won't do it
Flying won't do it
Denying won't do it
Crying won't drown it out
What you said

When I'm standing on the yellow line
Waiting at the station
Or I'm late for work
A vital presentation
If you call …

Handfone Hilang , Jangan Kata Curang

WORDLESS WEDNESDAY :)





Sorry . I'm Busy Lady

Hye bloggers ! Lamanya kita tidak berjumpa dan bercumbu cumbuan kan ? Ehhhh , Haha . Rindu rasanya nak borak borak dengan korang :') Nampaknya , aku dah ketinggalan banyak berita semasa dan gossip . Kesiannyaaaaa ! Boleh tak ceritakan kat aku apa yang telah berlaku di sini sepanjang lawatan aku ke luar negara ? And , sorry if korang ada buat blog review , blogwalking , comments or so whatever tanpa ada sebarang respond daripada aku . Maafkanlah bibik mu ini ya T.T bibik mu ini tersangatlah busy manjang mengalahkan Perdana Menteri . Actually i thought lepas dapat result STPM , boleh goyang kaki santai bersama Ben Ashaari . Ehh ?? Haha . Kejinya diri ku ini :( 
Noooooo , lepas dapat result lah perkara yang paling menyeksa kan . Sebab kita keep asking what's next , what's next , what's next , what's next sampai UPU result keluar nanti . Mesti pandai merancang , menjalankan rancangan , gagal , ada back up rancangan , try again dan akhirnya berjaya . What i mean is lep…

Keputusan STPM 2012 Diumumkan Isnin Depan

6A1 2012
Hye ! Morning ! Ramai lepasan STPM 2012 termasuk aku sendiri tertanya tanya bilakah tarikh keputusan akan diumumkan . Tersangatlah stres bila menunggu result . takut , nak menangis , gembira , semua perasaan bercampur gaul dalam satu hati (T.T) ehem ! HAHA . Batch 1993 merupakan kumpulan terakhir yang menggunakan sistem STPM lama atau STPM Terminal . Sekarang , junior kami menggunakan sistem Modullar . Memandangkan kami batch terakhir yang menggunakan sistem lama , harap harap keputusan tidak mengecewakan . Amen . Semua orang tahu STPM sangat susah . STPM setaraf dengan A-Level atau High School Certificate dan diiktiraf serta diterima di seluruh negara komanwel termasuk Amerika Syarikat and Australia . Hanya orang yang tabah dan rajin je boleh menghadapi STPM ni . Wahhhh , bangganya ! Kembang hidung i . Tapi aku taklah serajin dan setabah yang dibayangkan . Kihkihkih .
keputusan STPM 2012 akan diumumkan pada 18 Mac 2013 . Dalam masa 5 hari saja lagi . Betapa nervousnya aku a…