Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2012

MEENIEY IS COMING BACK !!!!!!!!

miss me ??! haha . seperti yang aku katakan , habis je STPM blog ni akan di update . actually , aku habis STPM errr....semalam . cun cun 12/12/2012 . nice date kan ? hope result keluar bulan Mac 2013 nanti kot nice jugak . ehem ! last paper kitorang , BM kertas 1 . soalan BM tadi kan pelik pelik (-,-) kitorang memang tak pernah belajar kot . ada ke patut dorang tanya soalan macam ni :
Statement : Latif berkahwin dengan Latifah . Mereka memperoleh dua orang anak , iaitu Kamil dan Rashidah. Kamil berkahwin dengan Fasha manakala Rashidah kahwin dengan Azhar.Soalan : Hubungan antara Fasha dengan Azhar ialaha) iparb) birasc) besand) adik beradik
aku tak lah bodoh sangat kot nak jawap C and D . aku pandai kan diri jawap B . betul tak jawapan aku ?? ihiks , geli hati . apa nak susah ? tu soalan objektif . if tak tahu tembak je dengan rifle royal enfields . selalu nya lah if aku tak tahu jawapan bagi sesuatu soalan , aku akan kira ikut nombor soalan kat jawapan tu . Like this , kalau soalan ya…