Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2012

ORANG DAH KETAGIH MEMANG MACAM NI =.="

sekali imbasssss. zuuuppppp !! aiek ?? dapat update lagi budak ni. kata busy. nak concerntrate on her study. masalah masalah. orang dah ketagih blog memang macam ni lah. tangan gatal nak update manjang. kalau ngadap buku macam ni , sejuk perut mak aku kan. ehemm (mata ke atas) pelik laa korang tiba tiba aku dapat online. kata lappy rosak. ok , kita cerita sikit. a few days ago , aku camwhore banyak. sampai beratus picture kat camera. kat sekolah tadi , boyfriend kawan aku hantar lappy kawan aku tu. so , situation time tu memang macam cepu emas sangat (ada situasi cepu emas ke ? pelik lah pulak -,-") dah lah aku tak sabar nak edit gambar , tangan pulak tak sabar nak menaip share macam macam. so , aku mula kan dengan ayat ayat bodek. malu pulak nak berterus terang. muehehehe. aku kan anak dara pemalu. aku kata macam ni kat dia eh , awak...kita sejak kebelakangan ni selalu camwhore tau tak ??! banyak gila gambar kita captured. seratus lebih ! fuuyohhh. (masih lagi syok sendiri) ada …

EVERYTHING ARE LIKE ROLLER COASTER ;)

amin. dapat menaip juga akhirnya. lama juga aku tak update kan ?! hikhikhik. sengaja nak kasih semua orang rindu. eh ? ye ke ? ada ke yang nak rindu ? perasan betul. actually,now i'm at cyber cafe. agak kaku sikit nak menaip. takut orang sebelah kiri kanan dok jeling jeling. aku kan kalau menaip kat belog feeling feeling ketawa , nanges , marah sorang sorang cakap depan pc. dah lah azab kemain nak menaip guna keyboard kat cc ni. tak tau alphabet lari kemana. aku fikir nak rehat rehat kejap from blogging. bukan apa,i have my own reasons to do so which is
# i'm STPM VICTIM
# lappy aku rosak ! spoil derrr (>,<)
# berusband aku dah cut dia sebab takda lappy. rugi bapak aku bayar
# aku malas nak update. belajar dah malas,ini kan pulak nak menaip.
# aku malas
#aku sangattttt malas dan begitu lah seterusnya. HAHA.
looking for a roller coaster
my days ? macam biasa. sekolah , belajar (kadang kadang kalau rasa perlu) , tidur (perkara wajib) , makan (semesti nya) and STRESS beb !! everyda…