Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2012

KENAPA MISH MEENIEY LAMA TAK UPDATE ?!

koranggggg !! rindu lahhhh. cium pipi kanan,cium pipi kiri jap (sambil buat mata juling masa cium) title agak berlagak sikit sebab tetiba sekarang ni feelin' feelin' nak famous amos. oh please cik meeniey. who care kenapa awak lama tak update blog ?? just u and only u,yourself yang kecoh je. pasti cam tu lah korang cakap kan. plus,pasti ada yang cakap...e'ehh aman dunia blog if mish meeniey tak update. statement berani korang tapi monolog dalaman je lah kan. hewhewhew. last few weeks,kitorang bezi (sebut bezi dengan sengau) sebab ada exam. yelah,exam sangat engko. 2 paper aku missed sebab aku sakit. tu yang benci tu,buka sekolah nanti parah pulak aku kena exam 2 paper tu balik. puiii ! tak suka. presentation rancangan perniagaan (RP) aku belum sentuh lagik. bukan tu je belum disentuh,banyak lagi kerja rumah belum disentuh. macam mana aku nak go through semua tu ?? senang je. hari pertama buka sekolah aku tak hadir. senang cerita. muehehehe.
apart from that,e'eeh...cikgu…