Skip to main content

BEN ASHAARI TANYA BLOGGER SAPA NAK ?


Mish Meeniey Empire


klik banner to go direct to BEN ASHAARI blog !

baru perasan ada segmen terbaru from mr ben ashaari. rasa nak join pulak ! ehemmm. seperti biasa aku sentiasa sibuk dalam hal join men-join ni. haha. nak tambah kenalan dalam dunia maya (^_^)

kenapa you alls patut pilih blog mish meeniey ?
 
aku tak layak nak menilai blog aku macam ni or macam tu. aku tak jugak kata blog aku ni super buruk sangat sebab sepanjang aku ber-blog aku tak pernah buat entry gosips or mencarut ! ehemmm (mata ke atas,hidung turut ke atas) banyak banyak yang aku show off kan pun about my lovely family & my sweet friends. so,what do you think about my blog ? cute ? dah biasa dah tengok tu setiap kali orang tinggalkan komen or apa apa (eh ? yeke ? janganlah percaya sangat) layak ke aku masuk bloglist korang ? 




Comments

Lina Kah said…
http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

ya saya berminat :)
Yuyu Ashari said…
nah, kabar angin. haha. k, yuyu terima. dah letak dlm bloglist. nnti cek balik tau, kalau xd, bgtau.

anakashari.blogspot.com
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
Yayah Nasake said…
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-ben-ashaari-tanya-blogger-sapa.html
::CIK LYNN:: said…
cik lynn terima...=)

done follow sini n dah masokkn dalam bloglist...=)
keli menari said…
berminat tak tukar link dengan saya ?
jom

http://kelimenari.blogspot.com/2012/05/segmen-xix-ben-ashaari-tanya-blogger.html
Inas Syuhaidah said…
“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
Zamani said…
Salam (^^,) Anda berminat menukar LINK bersama saya?
http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
Mr. E'raz Fadli said…
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html
Linda Wahed said…
Minat tak tukar link dengan saya?

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Popular posts from this blog

Pakaian Tradisional Lelaki Iban Sarawak

Something to be shared. Sebab aku rasa maklumat mengenai kaum Iban di Sarawak, kalau kita Google melambak yang mengarut dari yang tepatnya. Sebagai orang Iban, why not aku kongsi perkara ini. Untuk membantu diri sendiri dan juga orang lain. Aku pun tengah belajar bahasa Iban. Cetek lagi ilmu aku dalam bahasa ibunda sendiri. Btw, aku ambil Bahasa Iban sebagai minor di UPSI. Sebenarnya maklumat tersebut merupakan assigment aku. Kalau ada yang salah sila perbetulkan. Kalau-kalau la ada pihak yang arif bahasa Iban lalu di blog ini . Aku masih lagi belajar, Banyak benda yang aku tak tahu.

Photo taken from Google and Other Blogs :)

Lanjang Ngepan tradisional laki ke dikena ba pala dikumbai kitai lanjang. Bisi sebengkah perengka ba lanjang ke dikumbai ketapu. Ketapu nya digaga ari wi. Wi nya dianyam lalu chura iya nitihka peneka diri empu. Udah wi tembu dianyam sereta dicat, iya digelar kitai ketapu. Bisi mega ketapu dianyam sereta dicat nitihka chura burung kenyalang. Udah ketapu tembu diany…

Semalaman di Perkampungan Orang Asli

Tengah takda benda nak buat, hati aku terpanggil untuk update blog. Cewahhh! Penangan belek folder gambar lama la tu. Pengalaman bermalam di Perkampungan Orang Asli agak menarik bagi aku. Aku suka program yang berbentuk bring me out to other places. Aku jenis yang tidak boleh duduk di tempat yang sama dalam jangka panjang sebab aku cepat muak, stres, sakit kepala. Aku suka tempat yang boleh refresh emosi dan jiwa. Gitu!
Ok, let make it short. Program anjuran Persatuan Bahasa Iban UPSI di Perkampungan Orang Asli Pecah Batu ini berbentuk khidmat masyarakat. Program ini santai dan simple je. Pertama, mendekati penduduk orang Asli. Kedua, pertukaran cara hidup @ budaya. Kami kaum Iban memperkenalkan budaya kami dan begitu juga dengan mereka! Agak seronok sebenarnya kalau susunan program itu betul dan padat.
Program: Program Khidmat Masyarakat di Perkampungan Orang Asli Tempat: Kampung Pecah Batu, Perak Tarikh: 13 Mac - 15 Mac 2015

Program ini bermula 13/3/2015. Tapi beberapa orang antara…

Luahan Hati Seorang Bohsia

Today is Friday . I'm free . Eh , bukan aku memang selalu free ke ? wakakaka . Ohkay serius sikit . TV show favourite dah nak start dah ni . fokus fokus fokusssss !
iklan ini ditaja oleh Loreal Paris .  Apa kaitan diri ku ini dengan Loreal Paris ? Tetiba (-_-")
Hye you all ! Selamat pagi ! apa khabar ? Anda , bersama saya pengacara pada hari ini Cik Meeniey Vogue The Best !! (lambai tangan) Anda sedang menyaksikan rancangan No Rumours No Glamours ! Nah , ko ada ? Kita akan kupas sedikit tajuk mengenai perjalanan hidup seorang bohsia bersama tiga orang tetamu jemputan iaitu Profesor Kiah , Datin Joyah dan bekas bohsia Cik Munah !
Main main jugak , gedik gedik jugak tapi aku tak sentuh fasal hidup orang lain . ewahhhh ! Isnin minggu depan , aku akan sitting for JPJ test pukul 2 petang . Harap semuanya berjalan dengan lancar . Sebulan dah aku belajar memandu . Dulu , hidup hidup aku ingat belajar drive sampai 3 bulan . Mana ada orang nak ajar engko sampai 3 bulan ? At least lah…