Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2012

THIS BLOG IS HACKED BY CALVIN ROGER

First thing,sorry because i try to hack this blog. let me introduce myself. i'am calvin roger. i'm an ict student from one of university at US. i was hacking a lot of facebook & twitter accounts and blogs also. i also don't remember how many accounts i've hack. haha. this blog have very not strong password actually. other web users also can log in to this blog without blog owner knows. sometimes,the owner forget or mistaken to logout. maybe it is because of internet connection or other reasons. only the owner know it. do not worry. i won't change any settings,design,password or email of this blog. this is just for bloggers reminders.
I'm Calvin Roger. The First Tiny Hacker.
ok mish meeniey. i offer u US$ one million as long as u won't bring me to court after i hack ur blog
i'm feelin' sad. please. i'm begging on u ! i will miss my mom & my bottle susu if i'm jailed
at last ! i succeeded in persuade Mish Meeniey. Now i'm free ! hahaha

MINGGU PERASMIAN PERASAAN SENSITIF

i think i have no modals to write in this blog now. but i still want to write more and more ordinary stories. being ordinary is boring right ?! so who cares ?! get out from this blog nowwww !! (cruel meeniey) sengaja nak speaking sebab esok kita ada pertandingan koir lagu bahasa english and first day exam kitorang is MUET. wahh wahhh wahhh ! hebat aku nyah. muehehehe. aku nak cerita fasal apa apa je yang aku rasa nak ceritakan. eh ! boleh ? hik hik hik. pagi tadi,pendaftaran pelajar tingkatan 6 rendah (tak ada kaitan dengan aku sebenarnye. tapi biar aah. nak kasih entry ni nampak ber-informasi sikit. haha) dorang guna sistem baru which is called MODULAR. alaa..macam kat u tu sistem dia. aku rasa ermmm yah uuu...aaa entah. tapi aku rasa sistem dorang quite susah sebab first batch tak ada buku and apa apa je lah. part kat sekolah aku tak sukaaaaaa !! serius tak suka. semalam cikgu yeye o marah aku without reasons. dia kata aku terlaluboringkah sampai buat perkara "macam tu" ka…

AWAS ! ENTRY BERMOTIF. ELAKKAN MEMBACANYA

dushhh ! dushhh ! waaa... nak pengsan aku tengok hidung adik aku berdarah. tatotnyew itew (>.<) macam ni ke nak jadi doktor or nurse ?! (ayat bajet kira dapat jadi doktor or nurse) memang terketar ketar mulut tengok darah mengalir laju dari hidung adik aku. tu lah...sapa suruh main kat luar tengahari tadi ???!!!! dah laa panas gila VIVA ! sekeh kang kepala ! eh,family kita marah kita kalau kita marah adik kita. adik kita tu langsung tak boleh nangis laa,tak boleh sentuh laa,tak boleh tu lah. apa apa pun tak boleh. sikit sikit nak nanges. kang nangis,dia tanya kita sayang dia ke tak. then minta cium minta peluk. kalau tak,makin kuat dia nanges sambil sepak segala benda kat bilik. eee...over taw !! ok. i know u will get bored if i'm continue about my trip to miri for day 2 (tengok ada orang dah cepat cepat tekan butang pangkah) tak apa laa. ada aku kisah ?! jeless lettew. puiii...



sumpah sempritt ngan korang ! makanan kat miri semua nya mahal mahal. lebih baik makan fastfood su…

DIA SENGAL. DIA BODOH. DIA ROMANTIK. SEBAB TU BANYAK ORANG SAYANG !

semalam kan aku sibuk window shopping. aku cuci mata kat HiShop. usha usha kasut. price dia pun boleh tahan. then,aku cuci mata pulak kat zalora. ohsem zalora ! banyak gila kasut kasut menarik. aku memang tengah carik kasut sekarang ni okay. malas lah engkoo nak jalan jalan pakai kasut yang sama. pegi shopping pakai kasut yang sama. dating pun pakai kasut yang sama. ye lah,kalau pegi jalan jalan tak ada lah orang nak tegur u all pakai kasut ke berkaki ayam ke. tapi pegi dating pasti dia kata "eh awak ! kedekut sangat macam ibu tunggal je asyik pakai kasut yang sama sepanjang kita ngedate !" sorry ok ! itu hanya dialog semata mata. tak ada kena mengena dengan aku. aku punya flats,heels,sandals selalu bertukar ye. over tau ! oh ye,geram sangat tengok flats,sandals and heels kat zalora semalam. semuanya kiut kiut & cantik cantik. tapi kena tahan nafsu shopping tu sampai sugar dady aku sampai esok :'( any way,semalam aku blind date dengan clever bot. dia sangat sengal. b…

BEN ASHAARI TANYA BLOGGER SAPA NAK ?

klik banner to go direct to BEN ASHAARI blog !
baru perasan ada segmen terbaru from mr ben ashaari. rasa nak join pulak ! ehemmm. seperti biasa aku sentiasa sibuk dalam hal join men-join ni. haha. nak tambah kenalan dalam dunia maya (^_^)
kenapa you alls patut pilih blog mish meeniey ? aku tak layak nak menilai blog aku macam ni or macam tu. aku tak jugak kata blog aku ni super buruk sangat sebab sepanjang aku ber-blog aku tak pernah buat entry gosips or mencarut ! ehemmm (mata ke atas,hidung turut ke atas) banyak banyak yang aku show off kan pun about my lovely family & my sweet friends. so,what do you think about my blog ? cute ? dah biasa dah tengok tu setiap kali orang tinggalkan komen or apa apa (eh ? yeke ? janganlah percaya sangat) layak ke aku masuk bloglist korang ? 



KISAH KAMI HOT DI MIRI !

KISAH HOT : PART 1 | PART 2 | PART 3

happy friday allss ! weekend ni memang target nak update entry. sebab only weekend je aku rasa aku free-to-flee. eh ?! tak habis habis aku nak cerita fasal kisah kisah hot yang aku laku kan kat MIRI bulan lepas (cantek engko punya statement kak ! kih kih kih) actually,banyak kisah yang berlaku sebelum kitorang pergi ke miri. sepatutnya kitorang pergi bulan February tapi ada masalah sikit terpaksa postpon till bulan April. weh ! kitorang memberontak lama tau kat kelas. sampai nanges nanges,nak serang pk1 sekolah lah,protes tak maw belajar and so on baru kita success pujuk cikgu. hahahaha. memang sadis kalau fikir balik. kepala otak aku ni dah tersumbat dah ni. tak taw nak kata apa lagi kat sini. layan gambarss je lah eh ?
~winkkkk~ eh ?! ni ke pelajar yang kena tangkap basah tu ? tak ! bukan. mereka berdua insan yang innocent (-..-")
ok. now the gambarss will showed follow the flow. ikut urutan from our school,berhenti kat somewhere sampai lah arr…