Skip to main content

SEGMEN SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI


Photobucket


klik banner untuk direct ke segmen ;)

haaiiiii ! join segmen ni daripada aku macam orang dunggu tak buat apa apa. dapat sikit manfaat. hehe. oh ye nak tanya boleh ?! BLOG AKU NI BEST OR TAK ?? (sapa kata tak best,aku sekeh kepala dia. HAHA. ok guraw) komen yang iklas dong. aku tak makan orang. aku makan hati je :P sekian...




Comments

Amanina said…
best. sebab blog lawa. cer komen blog sy :DD

kalau buang word verification mesti lagi best :DD

http://amaninajailani.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html
yana azhar said…
xbest.. del word verify tuh

but
like purple jugakk

http://liyanazhar9392.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html
AlyNn NyzAa said…
lagi best lau xde word verify tu~ ^^
follow cni -50-

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html
hatiAMIRA said…
best pepel.
follow awak sekali :)
Ain Zuhairi said…
Dari segmen sama dan saya balas kunjungan anda :) http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Blog ini memang BEST! Purple gituu :D Tapi tolong buang yg word verify tu.
#ciksuzlin said…
Best!

http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html
deno said…
dari blog abgben

http://dayangdeno.blogspot.com/2011/05/love-walk-payung.html
EiRa sHa'mIerA said…
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

best,best...follower awak ke 53
Fadzmie Mohamad said…
BEST! Simple tapi cute. ;)
BEST blog comel :) Hana follow sini, kalo sudi jom follow Hana.. tp lagi BEST kalau guna pop up window comment sbb x yah loading byk :)
9n0L4 said…
BEST! sampai terus follow. 56. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html
AyuInsYiraH said…
best...

singgah dr segmen abg ben juga...
http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html
Zamani said…
http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-blogger-seluruh-dunia.html

simply the best :)
Mieya Atiera said…
best,

http://budakshumort.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html
Cik Nur said…
besttt.!!

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html
Niena Sofea said…
Salam perkenalan.. Niena datang daripada segmen yang sama .. Komen Niena, blog anda best .. =)

Niena dah follow blog anda .. Jom follow Niena semula .. Minta klik iklan churpchurp diblog Niena .. Dah join churpchurp belum ? Hanya dengan 1 klik, anda dapat 20sen .. Jom daftar di blog Niena .. =)

Niena dah klik semua iklan heartbeat anda .. Klik Niena punya churpchurp jugak ya .. Tak paksa pun .. =)

nienasofea.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html
cyda said…
BEST (Y) ^^V

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html
BEST!!
blog miss z mcm mna pula?

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html
AyueJean said…
Best.....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html
Lily said…
Best! ^_^

http://lystra-lily.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html
::CIK LYNN:: said…
blog awak BEST! =)

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html
eyka said…
singgah sini … dari segmen yang sama ….
best and kemas ….
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html
Emma said…
Yuhuu emma here, Blog nie BEST AND SIMPLE =)
Faizul Osman said…
best... blog cantik...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/05/aku-mabuk.html

Popular posts from this blog

Pakaian Tradisional Lelaki Iban Sarawak

Something to be shared. Sebab aku rasa maklumat mengenai kaum Iban di Sarawak, kalau kita Google melambak yang mengarut dari yang tepatnya. Sebagai orang Iban, why not aku kongsi perkara ini. Untuk membantu diri sendiri dan juga orang lain. Aku pun tengah belajar bahasa Iban. Cetek lagi ilmu aku dalam bahasa ibunda sendiri. Btw, aku ambil Bahasa Iban sebagai minor di UPSI. Sebenarnya maklumat tersebut merupakan assigment aku. Kalau ada yang salah sila perbetulkan. Kalau-kalau la ada pihak yang arif bahasa Iban lalu di blog ini . Aku masih lagi belajar, Banyak benda yang aku tak tahu.

Photo taken from Google and Other Blogs :)

Lanjang Ngepan tradisional laki ke dikena ba pala dikumbai kitai lanjang. Bisi sebengkah perengka ba lanjang ke dikumbai ketapu. Ketapu nya digaga ari wi. Wi nya dianyam lalu chura iya nitihka peneka diri empu. Udah wi tembu dianyam sereta dicat, iya digelar kitai ketapu. Bisi mega ketapu dianyam sereta dicat nitihka chura burung kenyalang. Udah ketapu tembu diany…

Semalaman di Perkampungan Orang Asli

Tengah takda benda nak buat, hati aku terpanggil untuk update blog. Cewahhh! Penangan belek folder gambar lama la tu. Pengalaman bermalam di Perkampungan Orang Asli agak menarik bagi aku. Aku suka program yang berbentuk bring me out to other places. Aku jenis yang tidak boleh duduk di tempat yang sama dalam jangka panjang sebab aku cepat muak, stres, sakit kepala. Aku suka tempat yang boleh refresh emosi dan jiwa. Gitu!
Ok, let make it short. Program anjuran Persatuan Bahasa Iban UPSI di Perkampungan Orang Asli Pecah Batu ini berbentuk khidmat masyarakat. Program ini santai dan simple je. Pertama, mendekati penduduk orang Asli. Kedua, pertukaran cara hidup @ budaya. Kami kaum Iban memperkenalkan budaya kami dan begitu juga dengan mereka! Agak seronok sebenarnya kalau susunan program itu betul dan padat.
Program: Program Khidmat Masyarakat di Perkampungan Orang Asli Tempat: Kampung Pecah Batu, Perak Tarikh: 13 Mac - 15 Mac 2015

Program ini bermula 13/3/2015. Tapi beberapa orang antara…

Luahan Hati Seorang Bohsia

Today is Friday . I'm free . Eh , bukan aku memang selalu free ke ? wakakaka . Ohkay serius sikit . TV show favourite dah nak start dah ni . fokus fokus fokusssss !
iklan ini ditaja oleh Loreal Paris .  Apa kaitan diri ku ini dengan Loreal Paris ? Tetiba (-_-")
Hye you all ! Selamat pagi ! apa khabar ? Anda , bersama saya pengacara pada hari ini Cik Meeniey Vogue The Best !! (lambai tangan) Anda sedang menyaksikan rancangan No Rumours No Glamours ! Nah , ko ada ? Kita akan kupas sedikit tajuk mengenai perjalanan hidup seorang bohsia bersama tiga orang tetamu jemputan iaitu Profesor Kiah , Datin Joyah dan bekas bohsia Cik Munah !
Main main jugak , gedik gedik jugak tapi aku tak sentuh fasal hidup orang lain . ewahhhh ! Isnin minggu depan , aku akan sitting for JPJ test pukul 2 petang . Harap semuanya berjalan dengan lancar . Sebulan dah aku belajar memandu . Dulu , hidup hidup aku ingat belajar drive sampai 3 bulan . Mana ada orang nak ajar engko sampai 3 bulan ? At least lah…