Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2012

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !

join ke tak ? join ke tak ? join ke tak ? join ke tak ? (macam dah tade benda nak taip) joinnnn je lah. mueheheehhe. apa ke benda nak dijoin sangat tewww ? haa,nak join bloglist mr. ben ni haa. boleh kan kalaw nak cuba and try :P blog aku nie tada lah sangat macam blog orang lain. aku punya blog tak cantik tak menarik pun. aku taip sesuka hati aku janji aku happy (statement nie nampak sangat aku takde wawasan) aku buat tajuk gempak gempak tapi kandungan nya tak gempak. tapi aku ber-blog dengan hati ikhlas. aku tak ambek orang lain punya idea tapi orang lain yang ambek aku punya idea. hehe. gurau je. aku nak ber-blog sebab dulu aku selalu gelak guling guling,syok sendiri & layan je orang lain punye blog. so,apa salah kalaw aku buat blog sendiri. biar orang lain masuk blog aku,jadi happy sama macam aku masuk blog orang lain. lagi pun,dulu dulu aku pelajar ict,aku nak praktik kan lah segala macam ilmu yang cikgu bgi. tu je. ok bye !