Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2011

AZAM @ WISHLIST TAHUN BARU 2012

HYE YOU ALL


aiikkk ! bulan november belum abis,bulan december belum masuk lagi. dah aku buat wishlist untuk tahun 2012. haha. aku dah tak sabar bebeno nih. semangat aku bertingkat tingkat kalaw ceta fasal wishlist nih. apa tak nye,nak tu lah nak ini lah. buat list panjang meleret leret macam karangan bm golongan phd. tapi bila dah masuk tahun tu,semua tak menjadi !! even perkara yang senang aku jadikan azam pun tak menjadi. gilaaa sangettt. salah sape ? salah diri sendiri jugak. aku nie senang betul naek malas. tahun nie,aku tada nye nak minta banyak. just a few thing jer (^________^)V cerrr bako cerr bako terus. tercekik kepala ikan bapakk aku nengok nyer. ayat ayat power tuh macam orang dah bertaubat dah sedar. haremm betul. tapi betul lah aku tada mintak yang mewah mewah untuk tahun depan. seriusly. korang bagik lah moral supot kat aku sikit erkk. haha. sengsara betul. tapi tak salahkan kalaw aku cuba mintak yang... errr... yang bagus bagus. takkk ! maksud aku kat sini perkara yang…

MALAYSIA KALAH LAGI !

HYE YOU ALL


straight to da point je. sape tengok bola semalam ? kompem korang rasa nak rembat tv tu on da spot kan ! hape tak nye,punyalah geram sangetttt. MALAYSIA leading 2-0. pastu BAHRAIN cari goal last minit. just imagine....dalam masa 6 minit,BAHRAIN skor 3 goal. cissss ! dari mana entah BAHRAIN dapat semangat seperti itu. gilaaa betul.

aku buat post bukan lah nak mengutuk kedua dua pasukan. tapi just nak bagitaw yang aku nie kecewa sangettt. cer kecewa...ingat aku je ke kecewa. orang lain pun kecewa gak. kehkehkeh (-____-)* kita tak bole nak salahkan skuad harimau muda. dorang dah cuba sedaya upaya. tenaga mereka dikerah habis habisan sampai nazmi faiz pun tak ambek SPM tahun nih. kalau kita tengok pun,banyak pemain utama masih lagi dalam keadaan cedera after SEA games. semalam skuad negara bermain dengan baik. mereka just cuai and leka pada saat saat akhir je. hal ni harus take attention supaya nanti tak buat lagik jadi siaran ulangan.
dah jadik tabiat orang malaysia...kalau m…

A SPECIAL GREETING FOR YOU

HYE YOU ALL


hari ni 28 november. Sebenarnya kitorang se-gang ada plan nak hang-out sesama. tapi tak jadik pulak. kecewa betul ! (>.<)" tapi tak hape deyh. kitorang dah set date baru. hehe. anyway,aku rajin nak hapdet pepagi buta nie .ehh,pagi lagi ke ? hantam lah. sebab nak bagi special greeting for my fren. hari ni bufday dia. kitorang dah janji nak out & celebrate bufday sesama dengan dia...tapi terpaksa postpon pulak. T_____T plus,semalam ari ujan. tak selesa nak jenjalan katanya.


MAUREEN ALASTA :)

guysss,today is her birthday. and aku ada sikit ucapan for her. hehehe.

HAPPY BIRTHDAY GIRL ! semoga bahagia selalu. semoga panjang umur & dimurahkan lagi rezeki. belajar rajin rajin.senyum selalu :) happy selalu :) usia dah meningkat jangan nakal nakal erkkk !! selalu doakan yang terbaekkkk untuk awak. hahaha

JALAN JALAN CARI KENYANG @ SIBU

HYE YOU ALL


fuhh ! nebes nie nak menaip. lama sangettt belog ini tak ber-update. hampir hampir berpuaka belog nie jadi nya. all in all,aku memang lama dah tak online. facebook tak buka,e-mail pun tak penah diperiksa. Alamatnya,banyak tawaran dari nuffnang aku abaikan. maap lah ye. tak sengaja. kecewa sungguh aku ! ish Y__________Y. ok ok tanak sebut lagi fasal benda tu semua. yang penting kita enjoyyyy cuti nie puas puas. #ingat keja rumah kau melambak bertingkat tingkat !
korang nak layan mana satu dulu ?? gambar ke ? or benda benda mencarut yang aku taip ?

my sweet parents ♥
time nie kitorang dinner kat... eerrr...kat mana ek ? tak sure plak. tapi yang pastinya,kitorang makan steamboat & seafood -__-"
meng-order makanan :D

bocah kecil. tentiba aje jadi seorang yang pemalu ! miss my adek.
dua orang budak yang selalu kena penampo ! muahahaha. nie lah 2 orang adek yang selalu gado gado dengan aku. tade dorang bosan gak. miss both of you. :'/

eh eh ehhh,budak mano yang sesat nie ??
 tim…