Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2011

REUNION WITH HIM.... :D

HYE YOU ALL



aku nak update ceta nie... walaupun ceta nie agak lapuk sudah ! pasti korang tertanya2 knape nape lha aku nie suka sesngat update bnda y dha expired... elehh,ade aku kesah ? HAHAHAHA sbenar benarnye... bila aku tengok balik folder2 gambar kat lappy baru aku teringat nak update ceta kuno nie ! kita oag ber3 telah bereunion dengan seoag clasmate form 1 till form 3.2 taun kita oag xbrtmu.
Dia transfer 2 Sarikei tyme f.4 nama dia ehemm.. J.JIMBUN
then,kami ber4 pun pergi mengembara ke satu tempat yang teruk  gilerr menyakitkan semata-mata nak jumpa si pak cik nie !
* * * * * * * * * * * * * * *
JUSTIN JAMES :)
you all jangan salah paham taw ! nie pix hari kemanusiaan smk durin kita oag ada pertandingan perbarisan pakaian malaysia... saya ambek pix ni sebab dia nampak HOT sikit tym nie =P

DESTINATION : NANGA PAK

* * * * *
DATE : 27 DEC 2010

JUST ENJOY THIS PIC





Yang drive 2...clearance @ lelen :: blkng 2...J.Jimbun



Trio Machan version Malaysia were drinking tuak =P






Version kepala senget ♥






 mangsa buli si 2 oag gadis.…

BROKEN HEARTED GIRL ?

"tak ade pun awak duli psal aku..." "dha lupa kan aku agak nye...." "tak pernah skali pun awak jenguk aku dlam masa sebulan nie..." "sampai aty awak...." "sedar lha aku....sape lha aku nie !"

HYE YOU ALL....

Lama sangat kan aku dha tak update... rindu tak ngan aku ? i'm busy lately,sory ok. banyak perkara terjadi semenjak dua menjak nie aku pun malas nak cita panjang kalo d sebut sikit jer psal benda tu kompem air mata jatuhhh... :'( *sensitif mode* 2 lha pasal aku x ada mood nak on9 ape smua !
papepun, amennnnnn........... dapat transfer balik g Durin kerana terpaksa settle satu hal ! hhuuhh...








KATA ORANG....JANGAN PERNAH BERTANYA KENAPA & MENGAPA KITA DICUBA OLEH TUHAN SEHEBAT INI SEBAB DIA TAHU APA YANG TERBAIK BUAT KITA.. BERSABAR AJE LHA... DIA PASTI AKAN MEMBERI KITA SESUATU YANG JAUH LEBIH BAIK DARIPADA APA YANG KITA ADA SEKARANG.. AMENN :)

 i had cry for two weeks....i felt so damn down ! I know...i have 2 be strong

p/s : let by gone,be by go…