Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2011

I MISH THIS MOMENT..... ♥

HYE YOU ALL


ok ok siyezly..... aku mrindui sesuatu yg sgt nostalgia eceewaahh ! BETULLL brpa umo aku skrg ? blum gnap 18 taun lagi... *tak nak ngaku la tue* maksudnye aku rndu dengan msa lampau kecil aku yang hampir 18 tahun sudah berlalu ! tak nak cakap banyak bazir air liur jeew.... ahahaha :D


♥ JUST ENJOY THIS PICS ♥



Cute tak aku sekarang ? :)

me & my ♥ mom *gambar ada bkarat skit...besa aar,gmbr antik* WAKAKAKA



*GAMBAR PANAS* KUIKUIKUI . . sape agaknye penceroboh nie ? ish,maluw tawu !




Alooo atuk nie ! kcaw oag mawu dating amek gambr sme2 *tak kenal sape kha cek abg itu* heee....


Dasar anak manje lha aku nieee....mkn pun dsuap ! *alala...aku msh kcil lha tym 2* my 1st year bezday !



me & my uncle *asal tutup mte ? silaw tym 2...bnyk sgt ligthing camera* ahahaha



Me (yg cute2 2),my grandma (blue shirt) & my grand2 ma (white shirt) tengok...suma oag ♥ aku :)





CUTE NYE.... ala2 artis gitu,bergambar dengan present ! :D





I REALLY REALLY MISH MY CHILDHOOD MOMENT DAMN MUCH !
kalau lha aku bole berpata…

IT'S YOUR DAY.....SAYANG !

HYE YOU ALL


Eeeee... EXCITED sesangat nie !!!! hooraayy ! hooraayy ! kenape erk aku excited sangat ? sampai orang tengok pun macam pompuan naek gila elehh.. ade aku kesah ! sebab aku nak celebrate ary special seseoag
cube korang teka bufday sape ?? cepat cepat cepat tekaa !!!



yeah,it's me ! MEENIEY TANIA

* * * * * * * * * * *

cute bezday cake :)


╔♫╗────────╔═╦╗─♫╗╔╗─╔╗─♥──
║╩╠═╦═╦═╦╦╗║╚╠╬╦╣╚╣╚╦╝╠═╦╦╗
║╦║╬║╬║╬║║║║╔║║╔╣╔╣║║╬║╬║║║
╚╩╩╩╣╔╣╔╬╗║♫═╩╩╝╚═╩╩╩═╩╩╬╗║
────♫╝╚╝╚═╝─────────────╚═♥
ஜ۩۞۩ஜ SHE IS GEBU ஜ۩۞۩ஜ


MY BELOVED BLOG
♥ SHE IS GEBU ! ♥
BEZDAY

genap lha sudha umo blog aku 4 weeks bersamaan 1 bulan ツ sebenarnye...blom genap lagi lilypie path 2 slh itung sebab tyme & date settng kat blog aku salah so,aku celebrate bufday dia advance 2 ary sepatutnye..ari isnin nie *13 arybulan* bru tepat 1 bulan HAHAHAHA
jangan pulak kta aku gago... lagipun, esok aku dha balik asrma isnin dha skolah ! ksian pulak kalo x d celeb bufday dia... kang majuk kang :'(




p/s : IT'S YOUR DAY SAYANG.... HAS A BUBBLY BEZDAY dha tuo jangan…

WELCOME DEAR.... :D

HYE YOU ALL


hoyeah...hoyeah !! akhirrrr nya aku dapat update lagi.... *dari tadi tercari2 nak update ape* O__O segar bugar balik mata.... fuuhh !
sebenar nye matlamat utama aku update tengah malam buta nie sebab nak introduce seseoag kepada  famly aku & korang sume heheheehe....
* * * * * * LOADING..... * * * * * * *

Amoey tantek ! : D



Hah ! nie lha sebab musabab aku beria ia nak update aku nak kenal kan... nama dia SUZY TING dia orang baru kat blogger nie taw.... *haa..ye lha 2.mcam lha pnulis post nie dha lma sngt. suzy,lu kasik dia penampo*
nak kenal lebih lanjut.... just click the link below *senang2 je promote anak orang*



kissbabycanoestories.blogspot.com




*nak FB dia?? 2 tnye tuan punye bdan sndirik!*








p/s : bertambah follower aku...
aku dha mntk kbnrn taw nak amek gmbr dia
kat FB !
( ^_^ )'V peace yoo.....

SORRY.... WHO ARE YOU ???

HYE YOU ALL






























THEY'RE TALKIN' ABOUT ME :'(




SOORRYY.... *BUAT APE MNTAK MAAF*

WHO ARE YOU 2 TALK ABOUT ME BEHIND MY BACK ?   jangan pandai2 nak kta aku mcam nie lha... mcm 2 lha... kau tak kenal sape aku ! hanya aku yang kenal sape diri aku yang sebenarnya....


Do you know who always talking about you? sometimes... they are
* * * * * * * * * * * *
YOUR BESTFRIEND
SOMEONE THAT LOOKED NICEST INFRONT OF YOU
SOMEONE THAT YOU BELIEVE MOST

You kena ingat.... musuh kita sendiri jarang cakap pasal kita dari belakang ! sebab dia orang berani CAKAP DEPAN DEPAN & CAKAP TERUS TERANG

*abaikanlha oag yang sedemikian rupa*



p/s : if you think a lots about me... yeah,you are pleased 2 do so ! then..i think you're SUPER JEALOUS :D


 





I HATE THIS PART..... HUEWW !

HYE YOU ALL


































UUUWWAAA !!! cry as a baby asked for a milk sad...sad...sad :'(  :'(  :'(



p/s : MISS R.... :'( pluz tak mawu balik hostel   





DAMN.... IT'S ALL ABOUT * F * !

HYE YOU ALL





aku nak ungkit cita pasal....
* F *
yang stand for
FAMOUS
FAT
FAKES
FUCK











social network yang famous


Hah.. ! sbut aje facebook niee.. sape yang tak tau ???? Post kali nie pasal facebook nie lha.. it is about SIKAP PENGGUNA2 FACEBOOK
Semalam aku nak download lagu tetiba slh tekan ke web (blog) laen.. & aku bca sampai abis lha post 2 bloger 2 tulis ada sesetengah pengguna facebook yang SOMBONG aku pun rasa  ada btul jgak apa yang dtulis kat situ..
sebab,shari sblum 2 aku log in FB.. then aku browse suggested friend. aku msuk browse profle sesoag.. aku tngok muka dia bole dbuat kwn tapi bla aku terbaca bio dia WALAMAK ! lwa eh..sombong. bkan maen ckap 2 n ini



HANYA GAMBAR HIASAN *DOWNLOAD FROM GOOGLE* ada sestngah pulak dia oag privacy kan smua info kcuali bio shje on... ape kha mksd 2.???? sngja sbnarnye..nak bg oag kta2. oag yang buat 2,dia tak rsa... tapi oag yg mlht nya naik MUAK & MLUAT yups.. kta tau 2 fb korang meh ska aty korang nak buat ! TAPI, kna ingt jgak.. bkan korang aje guna fb.. bpuluh juta kat luar…

YAHOO ! DAPAT JUGAK AWAK.... :D

HYE YOU ALL.....








Hip hip hooorraayyy !!!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
MUAHAHAHAHA.....>evil laugh< bahagia + apy sesangat :) nak tau knpe aku apy tak ??? nak...nak..nak ke ???? SEBAB * * * * * * * * * * * * *
* INI HANYA GAMBAR HIASAN *




PENCURI SIMKAD BROADBAND & DUIT AKU TELAH BERJAYA DITANGKAP !!



Then,aku malas lha nak gtau sape pncuri 2... dia tau sape diri dia.. aku tak mau ikut jejak langkah dia yg sangat tak berapa nak baek 2. nanti,btambah dosa aku. aku tak sangka btul.. sampai aty dia buat aku mcam nie.. sdangkn aku terlampau baek dgan dia ! bgni pulak dia bls kt aku...




p/s : awk...baek cepat2 myesal & brubah tahun nie awk PMR nanti xada berkat pulak :)




THE BEST CHANCES IM MY LIFE

HYE YOU ALL

aku tak thu nak mula dri mna..
cita nyer pnjang !
susah nak di pndekkn..
ok..
straight 2 da point..
it's all about

MY
AMBITION
+
FUTURE

dulu-dulu kala aku kabur tntang cita2 tak tau nak jadi apa ! bla dha msuk form 4... bru ade set target nak jadi itu & ini.


TAPI ape yang brlaku ialah tak sperti yg di ingnkn.. dsbbkn oleh bbrapa senario.

SENARIO 1
TAHUN : 2009 (F.4) ALIRAN: SCIENCE HALANGAN : DITENTANG ABISAN OLEH FAMLY ALASAN : SCIENCE SUSAH..AWK AKN FAILED ! PILIHAN : a) MSUK SCIENCE WITHOUT A.MATH b) MSUK SCIENCE WIF A.MATH
p/s : nak msuk science,x ambk a.math kalo nak ambk..baek msuk sastera.

SENARIO 2
TAHUN : 2011 (L.6) ALIRAN : SCIENCE (BIOLOGY) HALANGAN : A.MATH ALASAN : MCM MNA LHA NAK BLJR X BASIC ! PILHAN : a) STAY KAT SMKRD b) BALIK SMKD MSUK SASTERA..
p/s : msh kliru..ptut kluar ke tak ??????


KESIMPULAN
AKU PILIH JALAN YANG PALING AKN AKU INGAT SEUMUR HDUP ! AKU TAK AMBK A.MATH.. SBB AKU FIKIR..DRPADA XMSUK, LAGI LHA SUSAH ! AKU DHA ISI TRANSFER FORM.. BLIK PEGI DURIN.. RESULT AKN KUAR DLM B…