Skip to main content

SPECIAL FOR YOU..... ONLY YOU !!

HYE YOU ALL.....


Ape ceta ? Lma jgak rse nye dha x updte..
Bkn ape,
smlm CELCOM updte & naek trf dia oag
punya srvce..
tapi msh jugak lne slow..
Then,sye sklh..dok kt asrma yg xbrpa nak myenangkn 2


Sbnrnye..post kali nie khusus wat sesoag..
Sye sngup bli krdt..(sye gna simkad fon)
pluz,bekfast smbl bloggng !
Caye lha..pzti dia tharu.
2 pun kalo dia ada hati & prut


OK..K
straight 2 da point jerr..
sye sangt kcwa + benci + sdih + amarah +
bnyk lagik prsn y bcmpur !


Korang taw tak.......
sya sngat sangt sangt sangt
kcwa + benci + sdih + amarah


Gila sedih tyme nie... :'(  takda soag akn fhm



sbnrnye,mgu nie bkn mgu utk pljr asrma blik
tapi,dsbbkn nak blik ambk duit
untk byr MUET..
kta oag dilpskn olh wrden..
Sesmpai jerr d rmh..
trdngr lha alkisah yg MENYAKITKN ATY
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

WHAT THE FUCK ? ?

DUIT SYE KNA CURI..
SIMKAD B.BAND PUN DI TIBAI SKALI !!!!!!

Ni yg buat sye BENGANG THP MALAIKAT...
sye tak kisah kalo PNCURI 2 stkt ambk duit
hanya serngt dua..
nie tak,duit sya hlg RM120
Sungguh,sape y tak naik mnyk..
PENCURI 2 bkn aje myushkn sye
tp ngn mk bpk sye skli..
bpk sye tpksa krm duit !


2 oag suspek

PRTMA : OAG DALAM
KDUA : MMG PNCURI TEGAR

Fakta tentng Suspek kdua :

dia oag skuarga mmg mmpunyai ktrunan mcuri..
dlu ade jugak kes..
dia curi pampers baby !
PAMPERS pun nak dcuri..


DOA SYE KPDA PNCURI TRSBUT

CEPAT2 LHA MMPUS,SPYA MSK NRKA..
KALO HIDP PUN,TAK KN DTRMA OLH MNUSIA
KALO MTI,MTI DLM KEADAAN Y MNGERIKN
STIAP MLM MMPI DMKN OLEH HANTU
HRP KTRUNAN MRKA AKN MJDI PNCURI
YANG TRKENAL..
 AMENNN..

dan ini SPECIAL FOR U..
ONLY U
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
WOW..TNGOK THE MIDDLE FNGER.. :D




So.....
tnggu pha g ???
FUCK YOU !
SHIT YOU !
SUCK YOU !
PLZ..KISS YOUR DOG'S ASS !


p/s : sye nie jns yg sush sgt nk memaafkn oag..
pluz..gila brdndam..
sye takkn mryu dia oag y tlh terambik & curi brg2 sye !
andai sye jmpa dia..
sumpah,10 ktrunan dia akn ingt prstwa brsjrah yg akn sye
buat khusus utk dia..




Comments

Popular posts from this blog

Pakaian Tradisional Lelaki Iban Sarawak

Something to be shared. Sebab aku rasa maklumat mengenai kaum Iban di Sarawak, kalau kita Google melambak yang mengarut dari yang tepatnya. Sebagai orang Iban, why not aku kongsi perkara ini. Untuk membantu diri sendiri dan juga orang lain. Aku pun tengah belajar bahasa Iban. Cetek lagi ilmu aku dalam bahasa ibunda sendiri. Btw, aku ambil Bahasa Iban sebagai minor di UPSI. Sebenarnya maklumat tersebut merupakan assigment aku. Kalau ada yang salah sila perbetulkan. Kalau-kalau la ada pihak yang arif bahasa Iban lalu di blog ini . Aku masih lagi belajar, Banyak benda yang aku tak tahu.

Photo taken from Google and Other Blogs :)

Lanjang Ngepan tradisional laki ke dikena ba pala dikumbai kitai lanjang. Bisi sebengkah perengka ba lanjang ke dikumbai ketapu. Ketapu nya digaga ari wi. Wi nya dianyam lalu chura iya nitihka peneka diri empu. Udah wi tembu dianyam sereta dicat, iya digelar kitai ketapu. Bisi mega ketapu dianyam sereta dicat nitihka chura burung kenyalang. Udah ketapu tembu diany…

Semalaman di Perkampungan Orang Asli

Tengah takda benda nak buat, hati aku terpanggil untuk update blog. Cewahhh! Penangan belek folder gambar lama la tu. Pengalaman bermalam di Perkampungan Orang Asli agak menarik bagi aku. Aku suka program yang berbentuk bring me out to other places. Aku jenis yang tidak boleh duduk di tempat yang sama dalam jangka panjang sebab aku cepat muak, stres, sakit kepala. Aku suka tempat yang boleh refresh emosi dan jiwa. Gitu!
Ok, let make it short. Program anjuran Persatuan Bahasa Iban UPSI di Perkampungan Orang Asli Pecah Batu ini berbentuk khidmat masyarakat. Program ini santai dan simple je. Pertama, mendekati penduduk orang Asli. Kedua, pertukaran cara hidup @ budaya. Kami kaum Iban memperkenalkan budaya kami dan begitu juga dengan mereka! Agak seronok sebenarnya kalau susunan program itu betul dan padat.
Program: Program Khidmat Masyarakat di Perkampungan Orang Asli Tempat: Kampung Pecah Batu, Perak Tarikh: 13 Mac - 15 Mac 2015

Program ini bermula 13/3/2015. Tapi beberapa orang antara…

Checklist Barang Penting & Keperluan

Untuk Continue Study !




Hye ! Morning Saturday :)
Bulan August is really tough for me . Banyak kemains benda nak settle . Huru hara kejap kepala hotak aku . Tapi takpa , sekali dalam setahun . kahkahkah . So , here i just wanna make a checklist for my own . Untuk kegunaan diri sendiri je . Aku jenis yang takmo serabut . Kena senaraikan bebetul apa yang penting dan perlu dibuat , dibeli , diuruskan , (dan banyak di lah senang cerita) dahulu . Malas nak menulis di atas kertas . Membazir aje . Kalau taip taip aje , tak perlu nak menebang pokok bagai . Alam sekitar tak musnah . Cuaca pun tak panas sangat . Terbakar kulit ahkak M ko tau . Tetiba pulak aku emo tahap stress .
Barang Penting  (kena settle dulu)

Print out semua borang 
Buat salinan & sahkan semua borang 
Bayar Yuran 
Permohonan PTPTN (dalam proses) 
Medical Check Up 
Upload Gambar Kad Matriks (UPSI) 
Flight Tickets 

Barang Keperluan :

*Pakaian

Baju kurung (9 helai . Mintak mintak cukup)
Baju & seluar sukan
Baju &…